Hozzávalók:
8 szelet sertéshús
1 cs. bacon
4 tojás
4 doboz májkrém
1 közepes vöröshagyma
zsemlemorzsa
olaj
só, bors, majoranna, ételízesítő
8 szelet sertéshús
1 cs. bacon
4 tojás
4 doboz májkrém
1 közepes vöröshagyma
zsemlemorzsa
olaj
só, bors, majoranna, ételízesítő
Elkészítés:
A húsokat kiklopfolom két fóliatéteg között, így nem fröcskölöm össze a konyhát!
A töltelékhez 2 tojást keményre főzök. Amíg főnek a tojások, addig az olajon megdinsztelem a hagymát. A májkrémeket és a nyers tojásokat hozzákeverem a hagymához. A megfőtt tojásokat felkockázom és az előzőekhez adom. Fűszerezem a masszát és zsemlemorzsával sűrítek rajta.
A húsokra teszek a töltelékből,
körbehajtogatom a hússal, majd a baconnel burkolom a húsokat.
Kissé kiolajozok egy tepsit, amibe sorakoztatom a húscsomagokat.
Előmelegített sütőben letakarva sütöm.
Az utolsó 5-10 percben már fedő vagy fólia nélkül sütöm, hogy szép színe legyen.
Főzelékkel vagy párolt rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése